diod.club diod.club
Проектирование, изготовление, ремонт и обслуживание электроники
 Помощь   

Страниц (1): [1]   

> Без описания
mr_kost Администратор
  Отправлено: 05 Марта, 2024 - 13:29:59
Post Id
Advanced Member  (291)

Є тепловізор HikMicro OWL OH35. Потрібно підключити до зовнішнього дисплея за допомогою кабеля. По WiFi до планшета (чи телефона) підключається без проблем. В інструкції написано, що можна підключити до зовнішнього дисплея за допомогою кабеля USB>CVBS, але кабель в комплекті не постачається, треба придбати окремо. Був куплений конвертор USB>CVBS на чіпі MS9123, але відео на диплеї отримати не вдалось. Хоча цей конвертор нормально працює з PC на Windows 10. При підключенні вияснив, що з тепловізора на роз'єм Type-C не подається живлення. Зліпив з трьох роз'ємів перехідник, подав живлення з зовнішнього джерела, але все одно картинку не отримав.
Два тижні листування з технічною підтримкою результату не принесли: мене завуальовано послали нахуй, заявивши, що вони припинили свою діяльність в Україні.
Ну, і власне, питання: хтось стикався з такою проблемою, можливо є рішення?
В мене з'явилась підозра, що вони тупо подають на роз'єм аналоговий сигнал при вмиканні режиму CVBS в самому пристрої. Але перевірити не можу - тепловізор зараз від мене на деякій відстані.
Буду вдячний за будь-які ідеї в цьому напрямку, хлопцям на передку конче потрібен цей пристрій.
Прикреплено изображение (Нажмите для увеличения)
CVBS.jpg
mr_kost Администратор
  Отправлено: 05 Марта, 2024 - 13:33:51
Post Id
Advanced Member  (291)

В попередньому повідомленні скрін з інструкції.
А це відповідь технічної підтримки.
До речі, на пошту надійшов лист з проханням написати відгук про роботу технічної підтримки. Я їм напишу все, що я про них думаю.
support.png
Torbjorn
  Отправлено: 11 Марта, 2024 - 23:40:39
Post Id
Newbie  (9)

mr_kost для передачі аналогових низькочастотних сигналів у конекторі type-C можуть виділятися тільки лінії USB 2.0 (DP/DM) i Sideband Use (SBU1/SBU2).
Як варіант, ви можете взяти ось таку плату
[img]https://i.postimg.cc/FdzTH7Pd/1633531965-674239988.jpg[/img]
і запаяти в неї гребінець із п'ятьма штирками. І окремо спаяти шнурок тюльпан->пара дюпонтів. Нехай хлопці "методом тика" знайдуть на якому піні активується CVBS вихід, і тоді ви зможете спаяти вже постійний надійний кабель.
1633531965-674239988.jpg

(Отредактировано автором: 11 Марта, 2024 - 23:43:44)

mr_kost Администратор
  Отправлено: 29 Марта, 2024 - 23:21:27
Post Id
Advanced Member  (291)

Дякую. Тепловізор до мене ще не потрапив.
Коли знайду вирішення - відпишусь.
Страниц (1): [1]
Сейчас эту тему просматривают: 1 (гостей: 1, зарегистрированных: 0)
« Обмен опытом »

Все гости форума могут просматривать этот раздел.
Только зарегистрированные пользователи могут создавать новые темы в этом разделе.
Только зарегистрированные пользователи могут отвечать на сообщения в этом разделе.